Ota yhteyttä
 
0400 513 515
0400 465 683

Vesikatto kuntoon

Hanki laadukas ja kestävä vesikatto

Vesikatto on rakennuksen tärkein osa perustusten ohella. Siksi vesikatto kannattaa pitää mahdollisimman hyvässä kunnossa. Jos vesikaton päästää huonoon kuntoon, kärsii siitä koko rakennus. Tästä syystä kattotyöt kannattaa tilata ammattitaitoiselta toimijalta, jotta uusi vesikatto tulee tehtyä kunnolla ja kestää pitkään. Uudenmaan Bitumikate tarjoaa laadukkaat vesikaton saneeraukset yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme laadukasta työtä ja pysymme sovituissa aikatauluissa. Toimialueeseemme kuuluu koko pääkaupunkiseutu ja muu Uusimaa. Tarjoamme palveluitamme kaikenlaisille asiakkaille, yksityishenkilöistä aina teollisuuteen ja julkiseen sektoriin. Ota siis yhteyttä niin olet varmasti tyytyväinen työn tulokseen.

Vesikatto kannattaa uusia viimeistään siinä vaiheessa kun ongelmia alkaa ilmetä, mutta tietysti mieluummin jo vähän sitä ennen. Erityisesti monet 70 – 90 luvun katot kaipaavat jo uusimista. Vanha vesikatto ei ole välttämättä enää vesitiivis ja alkaa vuotamaan, mikä aiheuttaa pahimmassa tapauksessa hometta rakenteisiin. Home taas tuo mukanaan huonon sisäilman, aiheuttaa sairastumisia ja on näin ollen terveysriski. Vesikaton korjaamista ei siis kannata pitkittää. Korjauksen lykkääminen voi aiheuttaa suuriakin lisäkustannuksia, kun kosteuden vuoksi katon lisäksi muitakin rakenteita pitää korjata. Vesikattoremontin yhteydessä korjaamme myös puutteelliset lämpöeristykset, kattokallistukset ja muut korjausta vaativat kohteet.

Vesikatto osana talon julkisivua

Vesikatolle on tärkeää myös sen ulkoasu ja siksi sen tuleekin olla näyttävä. Bitumikate on hyvä ja miellyttävä katevaihtoehto vesikatolle. Se on myös varma valinta vesieristyksen kannalta. Läpiviennit on helpompi tehdä vesitiiviiksi bitumikatteeseen kuin peltiin, koska bitumi on materiaalina taipuisa. Muihin kattotyyppeihin tarvitaan erillinen aluskate, jotta vesikatto on vesitiivis. Bitumikatteella erillistä aluskatetta ei tarvita vaan se on jo itsessään vesitiivis. Bitumikate on pitkäikäinen ja sen arvioitu käyttöikä on 40-50 vuotta. Nykyisillä kumibitumikermeillä arvioitu käyttöikä vesikatolle on jopa yli 50 vuotta.

Osaamiseemme kuuluu kattotyön toteutuksen lisäksi myös vesikaton korjauksen suunnittelu. Toteutamme kattotyöt myös valmiiden suunnitelmien mukaan. Teemme työtä noudattaen hyviä rakennustapoja. Toimimme Kattoliitto ry:n TOIMIVAT KATOT 2013 -julkaisun ohjeiden ja vaatimusten mukaan. Voit siis olla varma, että kattosi tulee tehtyä kunnolla. Annammekin vesikatteelle ja työlle kymmenen vuoden takuun. Hyvin tehty vesikatto kestää pitkään, on toimiva kokonaisuus ja näyttää hyvältä. Tämän kaiken saat Uudenmaan Bitumikatteelta.

Ota heti yhteyttä ja tilaa uusi vesikatto varmalta toimijalta.

 
Netello