Ota yhteyttä
 
0400 513 515
0400 465 683

Vedenpitävää
kattamispalvelua

kotimaisilla kumibitumikermeillä

Materiaalit

BitumikatteetKäytämme Suomen johtavan bitumisten kateaineiden ja bitumituotteiden valmistajan Katepal Oy:n tuotteita.

Päätuoteryhmiä ovat SBS-kumibitumipohjaiset rullatavarat, bitumi ja kumibitumikattolaatat.

Tuotteet ovat CE-merkittyjä ja niillä on lisäksi Kattoliiton tuoteluokituksen mukainen VTT:n sertifikaatti.

Katepal kumibitumikatteen ominaisuudet:

Varmuus ja pitkäikäisyys

Lähes 40 vuoden aikana Suomessa on katettu kumibitumikatteilla yli 100 miljoonaa neliömetriä kattoja erinomaisin tuloksin. Kaksikermikatteen käyttöiäksi arvioidaan n. 50 vuotta, hyvillä huoltotoimenpiteillä jopa enemmän.

Venyvyys ja lujuus

Moderni rakentaminen ja pohjoinen ilmasto vaativat katteelta joustavuutta ja venyvyyttä laajalla lämpötila-alueella. SBS-kumibitumi yhdistettynä vahvaan ja sitkeään polyesteritukikerrokseen antaa katteelle vertaansa vailla olevat ominaisuudet.

Monikerroksisuus ja vahvuus, saumassa sen salaisuus

Monikermikate tehdään asentamalla 2-3 kermiä päällekkäin. Näin minimoidaan mahdolliset työvirheet ja varmistetaan saumojen tiiviys. Tällainen kate on kestävä, katteen paksuus 8-12 mm kerrosten lukumäärästä riippuen. Vahva katerakenne ei ole herkkä mekaanisille vaurioille kuten esimerkiksi ohut muovikate.

Lämmön ja kylmän kesto

Katepalin kumibitumikermit on kehitetty Suomen ilmastoa varten. Kumibitumin pehmenemispiste on yli + 100 C ja se joustaa vielä – 35 C pakkasellakin. Asennus onnistuu vielä pakkasellakin varmuuden kärsimättä.

Paloturvallisuus

Katepalin kumibitumirakenteet täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman sitovat määräykset katteen paloturvallisuudesta. Katteiden paloluokka on B roof (t2). Hyväksyntä perustuu VTT:n tekemiin testeihin, takeena tästä on tuotteiden CE-merkintä.

Näyttävyys

Vesikatto on rakennuksen ns. viides julkisivu eikä kattopinnan tarvitse olla yksitotisen harmaa. Rullatavaroista löytyy väreinä harmaan lisäksi musta, ruskea, punainen ja vihreä. Kumibitumikattolaatoista löytyy monia malleja ja näyttäviä värejä, jotka toistavat luonnon sävyjä ja mukautuvat hyvin ympäristöön.

Netello