Ota yhteyttä
 
0400 513 515
0400 465 683

Huopakaton korjaus

Tilaa huopakaton korjaus ammattilaiselta

Tilaa huopakaton korjaus osaavalta ammattilaiselta. Uudenmaan Bitumikatteelta huopakaton korjaus ja saneeraus yli 20 vuoden kokemuksella. Annamme vesieristystyölle 10 vuoden takuun, mikä on osoitus laadukkaasta ja hyvin tehdystä työstä. Pystymme toteuttamaan saneerausprojektin alusta loppuun, suunnittelusta toteutukseen. Tarjoamme palveluitamme kaikille huopakaton korjausta kaipaaville, muun muassa yksityisille, yrityksille, asunto-osakeyhtiöille, julkiselle sektorille ja teollisuuteen. Toimialuettamme on pääkaupunkiseutu ja Uusimaa. Ota yhteyttä Uudenmaan Bitumikatteeseen, jonka palvelu ja aikataulut tunnetusti pitävät.

Meillä huopakaton korjaus tehdään Kattoliitto ry:n TOIMIVAT KATOT 2013 -julkaisun ohjeiden sekä vaatimusten mukaan. Teemme työt siis hyvää rakennustapaa noudattaen.

Huopakaton korjaus ja saneeraaminen

Yleisimpiä saneerauskohteitamme ovat 70 - 90 luvuilla tehdyt loivat katot. Peltikatot voidaan myös muuttaa bitumikatteiksi. Olemme tehneet moniin tasakattoihin kallistukset kuntoon, jotta katon toiminta paranee. Joissain katoissa saattaa myös lämpöeristykset olla puutteellisia, jolloin laitamme katolle lisäeristystä. Meiltä saat kattoremontin yhteydessä myös kaikki kattoturvatuotteet ja muut tarvikkeet, kuten esimerkiksi kattopollarit. Huopakaton korjauksen yhteydessä uusitaan myös räystäs- ja piippupellitykset, kattoikkunat yms. vesikattoon liittyvät yksityiskohdat.

Huopa- eli bitumikate on kestävä ja luotettava kattomateriaali. Huopakaton eli nykykielellä bitumikaton tai kermikaton yleinen kestoikä on 40 – 50 vuotta. Kermikatteista yleisin on kaksikerroskate, jolloin kermejä on on kaksi kerrosta päällekkäin toisiinsa bitumiliimattuna tai hitsattuna. Huopakaton korjaus sisältää katon rakenteelliset muutokset, pellitykset ja vesieristykset. Samalla katon aluslaudoitukset korjataan tarpeen vaatiessa. Vanhat vesieristykset puretaan tarvittaessa, jonka jälkeen päästään rakentamaan uutta kattoa. Tarvittaessa myös vesieristyksen alusta korjataan. Vesieristyksen alusta voi olla esimerkiksi puuta, katelevyä, lämmöneristettä tai betonia.

Sujuvaa ja luotettavaa palvelua projektin alusta loppuun

Alkuselvityksen ja kohteessa käynnin perusteella teemme asiakkaalle tarjouksen. Jos asiakas hyväksyy tarjouksen, tehdään sen pohjalta pienurakkasopimus. Pienemmissä projekteissa riittää tarjouksen pohjalta tehty tilausvahvistus tai tarjouksen hyväksyminen esim. sähköpostilla. Sopimuksessa tai tilausvahvistuksessa määritellään työn aloitusajankohta ja kokonaisurakan kesto, sopijapuolten velvollisuudet, työssä noudatettavat asiakirjat, maksuerätaulukko, työhön liittyvät vakuutukset yms.

Pysymme sovitussa työaikataulussa. Kun työt on aloitettu, suoritetaan ne yhtäjaksoisesti alusta loppuun "avaimet käteen" periaatteella. Ota siis yhteyttä meihin, niin voimme suunnitella sopivan jolloin huopakaton korjaus tehdään. Yrityksemme on toiminut jo 22 vuotta, kaikki katot on saatu korjattua ja valmiiksi sovittujen aikojen puitteissa. Sääesteet kuten sade ja kova tuuli saattavat kuitenkin viivästyttää kattoprojektin valmistumista muutamalla päivällä. Sääsuojaus eli ns. "teltan" rakentaminen korjattavien kattojen päälle on yleistynyt Suomessa johtuen epävakaisista säistä. Tämä ratkaisu kuitenkin nostaa kustannuksia huomattavasti. Me pystymme arvioimaan sääsuojan tarpeellisuuden tarjousta tehtäessä. Tarjoamme kohteen vaativuuden sekä korjaustyön laajuuden mukaisen korjausratkaisun, siten että vältytään työaikaisilta vesivahingoilta ja pystytään tekemään kattotyö kilpailukykyisin kustannuksin.

Ota yhteyttä ammattitaitoiseen, palveluvalmiiseen ja vastuuntuntoiseen kattourakoitsijaan, jolta huopakaton korjaus onnistuu takuulla.

 
Netello