Ota yhteyttä
 
0400 513 515
0400 465 683

Luotettava bitumikatto

Bitumikatto on laadukas valinta

Bitumikatto on näyttävä, varma ja kestävä kattomateriaali. Uudenmaan Bitumikate tekee kattosaneerauksia ja korjauksia bitumikatteilla. Olemme tehneet kattoremontteja jo yli 20 vuotta, joten omaamme vahvan ammattitaidon ja osaamisen. Pystymme tekemään vaativatkin kattoremontit. Tarjoamme myös osaavaa bitumikaton suunnittelupalvelua.

Käytämme kotimaisen Katepal Oy:n tuotteita, jotka ovat avainlipputuotteita. Katepal käyttää tuotteissaan SBS-kumibitumia, joka kestää kaksi kertaa pidempään kuin tavallinen bitumi. SBS-kumibitumi on suunniteltu kestämään hyvin Suomen pohjoisia sääoloja. Se ei säiky suuria lämpötilanvaihteluita ja kestää niin helteet kuin pakkasetkin. Sen pinnan karheus pitää lumet paikoillaan talvella, jotteivat ne tipu omia aikojaan ihmisten päälle.

Katto on osa rakennuksen ulkoasua ja siksi sen ulkonäöllä on myös merkitystä. Bitumikatto pysyy kauniina myös ajan kuluessa. Se ei haalistu, kuoriudu tai ruostu. Bitumikatto on mahdollista saada useammassa eri värissä. Sitä on saatavilla rullana sekä erimallisina ja -värisinä laattoina. Valikoimasta löytyy varmasti mieleinen jokaiseen makuun.

Katon korjaus ja bitumikatteen asennustyö vaatii alan ammattilaista niin suunnittelu- kuin toteutustyössä. Bitumikaton vahvuus on sen monikäyttöisyys. Se voidaan asentaa sekä jyrkälle että loivalle katolle, toisin kuin tiili- ja peltikatteita, joita ei saa asentaa loiville katoille. Tiilellä on kattokaltevuus min 1:5 ja profiilipeltikatteella min 1:4. Kaksikerroskumibitumikatteen (käyttöluokka VE 80) minimikaltevuus voi olla vain 1:80. Kumibitumikate/bitumikatto kestää hyvin lämpötilojen vaihtelua, vesipainetta, auringon säteitä, mekaanista kuormitusta ja on näiden lisäksi äänetön. Koska bitumikermi on taipuisa ja hyvin kiinnittyvä materiaali, on katon läpiviennit yms. yksityiskohdat helppo tehdä vesitiiviiksi. Bitumikaton läpiviennit kuten viemärin tuuletusputket, alipainetuulettajat, kattokaivot yms. saadaan liitettyä bitumikatteeseen asianmukaisesti oikeita kattotarvikkeita käyttämällä. Bitumikatto voidaan asentaa betonin, katelevyn, raakapontin tai lämmöneristeen päälle. Vankka alustarakenne, tuuletuksen toimivuus, höyrysulun pitävyys ja oikein asennettu kumibitumikate tekee katosta kestävän ja toimivan. Bitumikatto kestää Suomen rajut lämpötilavaihtelut ja rajuilmat vuodesta toiseen.

Kattoprojekti voi sisältää tasakaton kallistuksen korjauksen ja vanha peltikatto voidaan saneerauksen yhteydessä vaihtaa bitumikatoksi. Myös lämmöneristykset laitetaan kuntoon ja vaihdetaan kattoikkunat uusiin. Katolle voidaan lisätä myös tarpeelliset kattoturvatuotteet. Kaikki muutokset ja korjaukset sovitaan asiakkaan kanssa. Ennen kattosaneerauksen aloittamista selvitämme nykyisen katon kunnon ja korjaustarpeen. Selvityksen perusteella pystymme tekemään tarjouksen. Sopimuksen solmimisen jälkeen sovimme työn aikatauluista. Aikataulumme ovat kokemuksen mukaan olleet pitäviä ja realistisia. Kun aloitamme kattotyösi teemme sen yhtäjaksoisesti loppuun saakka, jotta vältytään turhilta viivytyksiltä.

Asiakkaitamme ovat Uudenmaan alueella niin yksityishenkilöt kuin yritykset, asunto-osakeyhtiöt, teollisuus ja julkinen sektori.

Ota yhteyttä meihin ja tilaa bitumikatto kattojen rautaiselta ammattilaiselta.

 
Netello